Vi är ett unikt hotell mitt i nordens största multisportarena. Här erbjuds konferensmöjligheter, lunch och middag i vår nyöppnade restaurang Campo samt skidåkning inomhus året runt för den som önskar. Hotellet erbjuder fri parkering och är beläget åtta minuter från centrala Göteborg.

Varmt välkomna!

Naturen runt hotellet

Naturen runt hotellet

I pandemins oroliga tider söker sig många ut för att aktivera sig. Med naturen runt knuten är Kviberg den perfekta platsen för aktiviteter utomhus med möjlighet till idrott och lek, utflykt och äventyr. Allt bara ett stenkast från Kviberg Park Hotel & Conference, hotellet mitt i nordens största multisportarena....

Läs mer
Jubileumspaketet - Konferensanläggning med konferensaktiviteter i Göteborg.

Jubileumspaketet

Kviberg Park Hotell och Konferens firar 5 år i sommar! Kom och fira med oss hela JULI-månad. Lyxa till det med övernattning och en satt meny* i vår Italiensk-Amerikanska...

Läs mer
Golfpaketet - Konferensanläggning med konferensaktiviteter i Göteborg.

Golfpaketet

Älskar du att spela golf och kombinera svingen med en god natts sömn och trevligt umgänge? Kika på vårt erbjudande nedan! Du som bokar vårt golfpaket får förutom boende...

Läs mer
Skidomepaketet - Konferensanläggning med konferensaktiviteter i Göteborg.

Skidomepaketet

För dig som är Skidomekund eller önskar bli så erbjuder vi skidomepaketet! Bo på Kviberg Park Hotel & Conference – precis ovanför skidanläggningen. Välkommen att ta med familjen eller...

Läs mer

Vi har många fina paket & erbjudanden och vi älskar att nyttja vårt unika läge i nordens största sportarena. Vi kombinerar allt huset har att erbjuda och kan på så sätt ge dig en fulländad upplevelse. Vårt paketutbud varierar efter säsong, så kika in då och då för att hålla dig uppdaterad!

Visa alla paket
Konferensanläggning i Göteborg med människor

Konferens, möte eller Kick off?

Med 9 event-och konferenslokaler, en nyöppnad restaurang och sju våningar sport och aktiviteter kan vi erbjuda er den ultimata konferensanläggningen året om. Vi kan möten och finns till för er att planera och genomföra ett oförglömligt företagsevent.

Konferens
Konferensanläggning i Göteborg med flera aktiviteter

Vi har många aktiviteter

Fler än ditt vanliga hotell. Här kan du enkelt kombinera din vistelse med energifyllda aktiviteter så som inomhusskidåkning, gym, yoga, beachvolleyboll, bubble-fotboll och fri träning på Nordic Wellness för dig som hotellgäst.Som hotellgäst får du även alltid halva priset på inträdet till Skidome.

Aktiviteter

"Jag blev positivt överraskad. Rummet hade minst 5 m i höjd, utsikten till fotbollsarenan och jag fick ta upp min middag på rummet och fick sällskap av mina bästa serier. Kocken fixade en paradmåltid till mig av en enkel förrätt och personalen var trevlig o parkeringen gratis."

“Som vanligt har jag inget att klaga på. Detta är mitt favorithotell för mina Göteborgsresor. Trevlig personal, nära till spårvagnen. 3 olika linjer som tar dig in till centrum på 7 minuter. Fina rum o sköna sängar. Gratis parkering och även garage för billig peng. Bra frukost.”

“Fräscht hotell mitt i en träningsanläggning. Bra för alla som idrottar. Enkel inredning, men rent o modernt. Frukosten var bra. Lite dyrare än vandrarhemmet bredvid, men värt priset!”