Julklappstips! - Konferensanläggning med konferensaktiviteter i Göteborg.

Julklappstips!

Ge bort en upplevelse som innehåller både middag och skidåkning för två! Längdskidåkning, inkl. utrustning & 2-rätters middag – ett paket för 2 personer 969:- Köp ditt presentkort hos...

Läs mer
Nyårserbjudande - Konferensanläggning med konferensaktiviteter i Göteborg.

Nyårserbjudande

Varmt välkomna att starta er nyårsafton hos oss! Njut av vår lyxiga räksmörgås på nyårsafton – välkommen till Campo för bubbel och räksmörgås eller nyårsmeny. Räksmörgås: 225 kr Räksmörgås...

Läs mer
Jul

Julpaket

Starta julkänslan hos oss, och upplev julstaden Göteborg! Välkommen till en härlig övernattning med en julmiddag som serveras i vår nyrenoverade restaurang Campo. Detta ingår: Övernattning i våra rymliga...

Läs mer

Vi har många fina paket & erbjudanden och vi älskar att nyttja vårt unika läge i nordens största sportarena. Vi kombinerar allt huset har att erbjuda och kan på så sätt ge dig en fulländad upplevelse. Vårt paketutbud varierar efter säsong, så kika in då och då för att hålla dig uppdaterad!

Visa alla paket
Konferensanläggning i Göteborg med människor

Konferens, möte eller Kick off?

Med 9 event-och konferenslokaler, en nyöppnad restaurang och sju våningar sport och aktiviteter kan vi erbjuda er den ultimata konferensanläggningen året om. Vi kan möten och finns till för er att planera och genomföra ett oförglömligt företagsevent.

Konferens
Konferensanläggning i Göteborg med flera aktiviteter

Vi har många aktiviteter

Fler än ditt vanliga hotell. Här kan du enkelt kombinera din vistelse med energifyllda aktiviteter så som inomhusskidåkning, gym, yoga, beachvolleyboll, bubble-fotboll och fri träning på Nordic Wellness för dig som hotellgäst.Som hotellgäst får du även alltid halva priset på inträdet till Skidome.

Aktiviteter

"Jag blev positivt överraskad. Rummet hade minst 5 m i höjd, utsikten till fotbollsarenan och jag fick ta upp min middag på rummet och fick sällskap av mina bästa serier. Kocken fixade en paradmåltid till mig av en enkel förrätt och personalen var trevlig o parkeringen gratis."

“Som vanligt har jag inget att klaga på. Detta är mitt favorithotell för mina Göteborgsresor. Trevlig personal, nära till spårvagnen. 3 olika linjer som tar dig in till centrum på 7 minuter. Fina rum o sköna sängar. Gratis parkering och även garage för billig peng. Bra frukost.”

“Fräscht hotell mitt i en träningsanläggning. Bra för alla som idrottar. Enkel inredning, men rent o modernt. Frukosten var bra. Lite dyrare än vandrarhemmet bredvid, men värt priset!”