Wallmans Julshow

Wallmans Julshow - Konferensanläggning med konferensaktiviteter i Göteborg.

Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg Julen 2019
Sedan Wallmans Salongers premiär för 28 år sen har tusentals gäster blivit serverade av proffsiga Wallmans-artister – stjärnor som levererat en show i världsklass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och nu är det dags för ett exklusivt gästspel i Göteborg!

Christmas by Wallmans – i Kungsportshuset
Julen 2019 kommer Wallmans stå för julstämningen i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmansshow med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodis och en smittande sing-a-long med vår egen, glamorösa Gretchen.

ÄR NI EN STÖRRE GRUPP?
Boka gärna julbordsplatser till hela företaget eller organisationen, men se till att göra det i tid. Vårt julbord med flerrättersmeny och underhållning är populärt och platserna försvinner därför fort. För att vara säker på att få platser till alla gäller det att vara ute i god tid.
Boka ditt wallmanspaket med övernattning på Kviberg Park Hotel & Conference idag genom att maila meeting@kvibergparkhotell.se eller ringa 031-395 11 10